Barrels

Isporuka

  1. Početna
  2. »
  3. Isporuka
Kupovina

Isporuka

ROK ISPORUKE

Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade u kojoj se potvrđuje da li je traženi artikal dostupan, nakon čega će na unetu e-mail adresu stići obaveštenje o statusu porudžbine. Porudžbine kreirane do 15h se obrađuju i šalju istog radnog dana, dok se porudžbine kreirane nakon 15h šalju narednog dana. Porudžbine kreirane vikendom (subota ili nedelja) se obrađuju i šalju prvog narednog radnog dana (ponedeljak). Korišćena usluga kurirske službe za slanje je „danas za sutra“.

Svaka porudžbina nakon predaje kurirskoj službi dobija svoj identifikacioni broj koji omogućava praćenje statusa pošiljke od momenta predaje kuriru sve do trenutka isporuke. Identifikacioni broj će biti prosleđen na e-mail adresu, zajedno sa informacijama o očekivanom iznosu poštarine u slučaju plaćanja pouzećem.

PREUZIMANJE POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom broja 063/225-779. Ukoliko je pošiljka stigla naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku. Uobičajena praksa je da Vas kurir pozove putem telefona koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice pre nego što pokuša da Vas pronađe na adresi. Ukoliko Vas kurir ne pronađe, pošiljka će biti dostupna za preuzimanje u nadležnoj pošti narednih 5 radnih dana.

CENA ISPORUKE

Ukoliko ste odabrali plaćanje pouzećem, trošak usluge kurirske službe (poštarine) nije uključen u iznos porudžbine i plaćate ga prilikom preuzimanja paketa direktno kuriru. Cenovna politika kurirskih službi je po osnovu težine pošiljke, uz dodatni trošak otkupnine u slučaju plaćanja pouzećem (ukupni troškovi:
poštarina po vrednosti: 1% vrednosti pošiljke; rukovanje otkupnom pošiljkom: 30.00 RSD; prenos novca (otkupnina) 50,00 RSD ili 1% vrednosti pošiljke).

Cenovnik PostExpress-a možete pogledati OVDE.

Za pošiljke koje se plaćaju online platnom karticom, poštarina iznosi fiksno 480 RSD.

NAPOMENA: Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI PORUDŽBINU, saglasni ste sa uslovima isporuke.