a

Članstvo u klubu

 1. Početna
 2. »
 3. wclub.rs
 4. »
 5. Članstvo u klubu

Kako se postaje član

Član kluba se postaje vrlo jednostavno. Kupovinom jednog viskija mesečno iz naše ponude, stičete pravo na osnovno članstvo. Ne želimo da uvodimo fiksne mesečne pretplate, godišnje ugovorene obaveze ili bilo šta drugo što vam može pokvariti užitak. Ako vam se ne dopada, odustanite kad god želite.

Jedan viski mesečno pokazuje da ste tu, da ste deo zajednice i samim tim stičete pravo na ostale prednosti članstva. Neka pića imaju ograničene količine, dok neke sekcije su rezervisane samo za članove, nakon prve kupovine i registracije, automatski se otvara i deo za članove. Mi nismo online shop ili e-diskont, mi smo viski zajednica, tako da u našoj prodavnici nije moguće kupiti stvari koje se nalaze u prodavnici na ćošku.

Koje su prednosti članarine

 • Jedinstveni uvozi i specijalne edicije su u sekciji samo za članove
 • Članovi imaju pravo rezervacije pića
 • Članovi imaju pravo preče kupovine ulaznica za degustacije
 • Članovi imaju popust na proizvode iz ostalih delova naše prodavnice
 • Događaji poput radionica, treninga ili razgovora sa master destilerima su rezervisani samo za članove.
 • Brendirani pokloni i specijalne edicije čaša

Proces poručivanja viskija

Svakog meseca u sekciji za članove postoje istaknuti proizvodi. Da li su u pitanju jedinstveni uvozi, specijalne edicije ili malo poznati brendovi koji zaslužuju vašu pažnju. Preporuka naših urednika je tu, ali preporuka nije obavezujuća, ako vam se proizvod iz nekog razloga ne dopada, možete kupiti bilo koji drugi viski u okviru vaše mesečne članarine. Minimalan mesečni broj artikala je 1 kao što je već spomenuto, gornju granicu nemamo kada je broj artikala u pitanju. Sa druge strane broj flaša određenih edicija naravno jeste ograničen i zavisi od slučaja do slučaja. Uz svaki proizvod, dobijte sva potrebna obaveštenja. Dakle da sumiramo:

 1. Odaberite željeni viski i raspoloživu količinu
 2. Unesite adresu
 3. Odaberite način plaćanja
 4. Viski će vam stići na kućnu adresu
 5. Uživajte

Mi smo vodili računa o svim detaljima, bezbedno će vam stići odlično spakovan proizvod u prelepim kutijama našeg kluba. Mi želimo da osetite da ste deo naše zajednice.

Kako obnoviti članarinu

Ukoliko ste propustili mesečnu članarinu ili pak duži period niste kupovali kod nas a želite ponovo da postanete član. Nikav problem, dovoljno je samo da obavite ponovo jednu kupovinu u tekućem mesecu i od sledećeg meseca ponovo postajete član.

Sve članarine se obnavljaju 5og u mesecu. Promocije proizvoda kreću 1og svakog meseca, na ovaj način dajemo članovima koju su već duže vreme sa nama malo vremena za pravo preče kupovine u odnosu na obnovljene članarine. Specijalne edicije i ograničene serije se dostupne po modelu: first come first serve.